خدمات بهسازی و تقویت ساختمان

تقویت و مقاوم سازی ساختمان باعث شده تا سازه ها در برابر نیرو های وارد شده استقامت بیشتری از خود نشان بدهند. به دلیل وجود گسل های بسیار یکی از اصلی ترین این نیرو ها زلزله می باشد. بنابراین انجام اقدامات لازم قبل از ساخت حیاتی می باشد. بنا کردن ساختمان بسیار هزینه بر و بوده و همچنین زمان زیادی نیز خواهد داشت. بهسازی و تقویت باعث طول عمر بیشتر سازه های ساختمانی می شود. این عملیات موجب افزایش طول عمر و بالا رفتن عملکرد می باشد.

بسیاری از ساختمان هایی که در مواقع مختلفی مانند زلزله فرو می ریزند از خدمات تقویت ساختمان استفاده نکرده اند. پیش از زیبایی بنا، استحکام و طول عمر آن حائز اهمیت می باشند. در راستای حل این چنین مشکلاتی ما در گروه ساختمانی سلیمانی گرد هم آمده ایم تا این خدمات را در خدمت شما عزیزان قرار دهیم.

بهسازی و تقویت ساختمان

انواع روش های تقویت ساختمان

 

نوع اسکلت و کاربرد سازه نقش اصلی را در مقاوم سازی ساختمان دارند. عوامل دیگری همچون بازه زمانی و مقدار بودجه مورد نظر نیز در این روند تاثیر گذار می باشند. مقاوم سازی برای بنا های از پیش ساخته شده بسیار پیچیده تر از بنای در حال ساخت بوده و به همین علت پروسه زمانی خاص خود را می خواهد.

استفاده از شاتکریت

بتن پاشیده ترکیبی از سیمان، ماسه و شن بوده که به آن شاتکریت نیز می گویند. چسبندگی و مقاومت بالا و همچنین قابل استفاده در سطوح نامنظم باعث شده تا یکی از گزینه های مناسب در تقویت ساختمان به حساب بیاید. شاتکریت با سرعت بالا و استفاده از هوای فشرده شده به سطح مورد نظر پاشیده می شود. از عیب های آن می توان به ضاخمت و ظاهر نهایی کار اشاره نمود.

برای دریافت خدمات تقویت ساختمان به صورت حرفه ای و اطمینان خاطر بالا، با ما در گروه ساختمانی سلیمانی در ارتباط باشید.

مقاومت در برابر زلزله

 

خرید مصالح با کیفیت اولین قدم در تقویت ساختمان می باشد. برخی از افراد سودجو مصالح بی کیفیت را در ساخت سازه جایگزین می کنند. و این امر نتیجه نهایی را عوض خواهد کرد. یکی از آسیب پذیر ترین بخش ها در هنگام زلزله نمای ساختمان می باشد. و اگر اصولی شکل نگرفته باشد علاوه بر خطر جانی برای مالکان می تواند برای عابرین نیز مشکل ساز باشد. کامپوزیت سنگ طبیعی، کامپوزیت آلومینیومی و سنگ مصنوعی از مصالح پیشنهادی برای نمای ساختمان می باشند. این موارد وزن سبک تری داشته و بر ساختمان فشار کمتری نیز وارد می نمایند.

مقاوم سازی با دیوار برشی فولادی

 

تقویت سازه
مقاوم سازی ساختمان در برابر زلزله

دیوار برشی فولادی در سال های اخیر به عنوان سیستم مقاوم سازی در برابر بار های جانبی به کار برده می شود. نصب سریعی داشته و همچنین هزینه ساخت آن نیز کم می باشد. همچنین پتانسیل جذب انرژی آن بالا بوده و در بسیاری از کشور های پیشرفته پر کاربرد می باشد. این دیوار به راحتی قابل اضافه شدن به قاب های فلزی می باشد.

سازه های بتنی و تقویت سازه ها

 

یکی از ابتدایی ترین راه های بهسازی استفاده از سازه های بتنی و قرار دادن میلگرد های فولادی و د نهایت پوشش چسبی می باشد. ظرفیت سازه در این روش تا مقدار بسیاری انجام می گیرد اما مشکلی که وجود دارد خوردگی میلگرد های فولادی بوده و پاسخ برخی از کارشناسان استفاده از ورق های فولادی می باشد. روش اتصال ورق فولادی از نظر هزینه سودمند و ساده می باشد. اما مشکلاتی همچون وزن بالای ورق ها، دسترسی سخت و نیاز به داربست و داشتن محدودیت در انتقال و جا به جایی نیز وجود دارند.

در روش های سنتی تقویت سازه های بتنی از ژاکت های بتنی استفاده می شود. هر چند این عمل مقاوم سازی را افزایش داده اما ضعف هایی مانند شکل پذیری ضعیف، افزایش ابعاد مقاطع و بار مرده را در بر خواهد داشت. در بهینه سازی ساختمان نیز نیاز به تخلی کامل ساختمان بوده و تخریب سازه های بتنی در آن زیاد خواهد بود.